недеља, 13. април 2014.

Crna mačka

         Bilo jednom jedno crno mače. Nit' mu otac, nit' mati behu crni. Ono se jadno omacilo trinaesto, crno, svi ostali bili šareni.
         To mače se učlanilo u Klan Crnih Mačaka da ne bi bilo crna ovca. Sve crne mačke moraju biti deo klana inače će doći do neravnoteže u univerzumu i GMO deteline sa četri lista će donositi nesreću. Tu su se mačke učile da nikad ne hodaju pravo, nego uvek cik-cak.
         Kada je naša maca završila ovo specijalizovanje puštena je da patrolira regiom i gle' čuda! Išlo joj je za rukom da donosi ljudima nesreću.
         Jednom je tako izletela i bicilista da bi je izbegao, zaleteo se u drvo. (Vračao se ženi nakon fajronta i dobio plus batine od nje što je došo tako modar)
         Drugi put je tako nekom svežem ljubavnom paru prešla put. Cura se već nešto tripovala da je on vara. Videla crnu mačku pa mislila loš znak. Nije prošla ni ponoć, a oni su već raskinuli. (Da stvar bude još nesrećnija, on nije dobio pičke)
         Treći put je baš krenula da preseče put nekom dečaku koga su poslali po 'leba i kako je dečak potrčao da prestigne mačku, sapleo se i pao. (Ogulio je koleno, pocepao pantalone i isprljao hleb jer se kesa pocepala.)
          Kada je već doktorirala donošenje nesreće, rešila je da je vreme da napravi neko veliko sranje. Istrčala je ispred cisterne sa sirovim mlekom. Planirala je da potopi celu ulicu njime. Kamiondžija ju je sravnio sa zemljom.

Нема коментара:

Постави коментар