понедељак, 31. март 2014.

Kletva

U univerzumu koji ne postoji i ne želi da bilo koja svest zna za njega, donosila se jedna odluka.  Taj univerzum se maksimalno trudio da ne postoji i da niko ne zna za njega, ali je brkao prste  u sudbinu ovog  našeg univerzuma. Taj univerzum je imao veoma prljave ruke, a ovaj naš univerzum drži do higijene.
Za taj univerzum su znali samo studenti  sa 2.24 promila alkohola u krvi i to posle 3 časova posle ponoći.  Razlog zašto taj univerzum nije još otkriven jeste zato što se oni ničega ujutru ne sećaju.
Ova naša priča, dakle, poseduje i studente, komada šest. Oni su ovaj ritual ponavljali svakog jebenog dana. To je onaj univerzum iritiralo. On je morao da ih uništi. Doneo je odluku na veću nepostojaćeg da baci kletvu na njih. Da, kletvu. On se time bavi.
Jedno veče jedan je tako dogurao do 2.24. i to u 03:23h. Baš ta situacija zapisana je u vremenu da se po odluci na ove mladiće baci kletva. Taj lik je u 03:23h otišao da baci peglu. Bacivši tako,ispovratio je svoju utrobu pa i samog sebe. Od njega su ostala samo usta namazana "muškim" labelom u wc šolji. Onda je došao drugi lik koji kome se šoralo. Ispišao je 2 litara piva i pola sebe. Ostala polovina skoncetrisala se u jedan atom jer su pevači mnogo egocentrični ljudi. Pogodite koj atom!  Treći ljuti gusar je pustio korenje za kompom, tolko je igrao igrice da je prestao da postoji.
Ostala trojca su blejala kao i inače. Jedan sa kukastim krstom na čelu, drugi u gaćama, a treći Čeda.
Skroz je kul bilo dok se staklo nije polomilo. Ovi nisu znali šta je. Nisu videli ništa. Ovaj sa svastikom je osetio hladan dah na vratu, video je fantomku i na njoj crvena petokraka. Puko je od muke. Njegovi unutrašnji organi bili su svud po sobi. Oba bubrega su visila na ekranu od kompa. Greota da se baci. Taman kolko je izašao ovaj u gaćama da ih proda, kroz spoljna vrata, napali su ga kerovi sa palicama i razbili od batina zato što mu  boja gaća nije bila u istoj boji sa bojom očiju.. Tolko su ga tabali, da se pretvorio u prašinu.
Ostao je samo Čeda, koji je ustao da piša jer je u sebe uneo tolko tečnosti kolko potroši pola Afrike za godinu dana. Šorajući tako video je ona usta koja su sad bila tolko gadna da je počeo da pegla. Greota za burek. Otišao je u kujnu, pozdravio nindže komuniste koji su pili kafu i gledali TV1000 (ne, nisu gledali porniće jer je tad verovatno bilo oko pola 5, a tad nema pornića).  Čeda je našao jajnike svoga cimera koji su u tom trenutku delovali veoma ukusno, i seo da jede sa nindžama. Slučajno je okrenuo TV na Pink i nindže su pocrkale od gluposti. Čedin cimer je inače patio od side. Čeda je znao da se sida ne prenosi tako.
Izašao je napolje da kupi cigare. Ima rak grla od 2 razreda osnovne. Ispred ulaza su bili CIA, BIA, NASA i tako redom jer im nije bilo jasno šta se zapravo desilo. Jedna raketa je bila ispaljena direktno u našeg Čedu. Dobio je jaku modricu, nije da nije. Dok je prelazio preko ulice, zgazio ga je autobus. Čeda se naljutio što mu je ovaj slomio naočare. Tolko je bio besan da  je uništio ovaj drugi, nepostojaćui univerzum.

Нема коментара:

Постави коментар