субота, 3. мај 2014.

Cyberpunk akciona priča iz osamdesetih sa Švarcenegerom

Noć je na Marsu. Sveži bračni par je doputovao na medeni mesec na Mars jer je Mesec previše bio gorak da bi otišli na medeni mesec tamo. Stigavši u hotelsku sobu kreću da skidaju svu odeću sa sebe. U trenutku kada je spao brus sa nje kroz prozore, kamine, ventilacione cevi i zidove upada jedinica tajne policije sa ful opremom i naoružanjem. Kindapuju čoveka sa Zemlje i nestaju bez traga. Ona ostaje sama na krevetu punom staklića, gola, sa facom "šta se koj kurac sad deslio!?".  Ona nije znala da se pre mesec dana udala sa čovekom koji je bio bivši pripadnik Opakih Zlih Metalaca (OZM) koji su se borili  za veći budžet za snimanje cyberpunk akcionih priča iz osamdesetih. Čovek sa Zemlje poseduje informaciju koja u pogrešnim rukama može da uništi  ceo univerzum i još dva pored njega.
Sledeća scena: Čovek sa Zemlje, prikačen kukicama za bradavice visi okačen na ivici litice  opkoljen pandurskim svinjama sa zapetim puškama uperenim u njega. I ako je sred dana, glavni komandir tajne policije uperava svetlost u njegovu facu i kaže mu da kaže top sikret informaciju.
U tom trenutku nailazi Švarceneger bez odela za zaštitu od  bezatmosfere stojeći na čoperu sa punparicom, brzim naočarima i po dve crne štrafte od imalina na svakom obrazu. Skače sa motora koji udara o zid i eksplodira, pravi dva koluta i ubija dva čoveka pumparicom. Provaljuje da nema metke i kreće da tuče ostale pandure njome. Ubija deset čoveka što time što im lomi atmosferske kacige, što time što ih pogledom tuče. Baca pumparicu, vadi nož. Ostao je još samo ovaj glavni koji iz jebemligaodakle vadi onu golu žensku sa početka priče i uperava joj pištolj u čelo. Napata situacija. Ona stenje, on je čupa za kosu, dokopava se tokivokija i poziva pojačanje. Crvena marsovska brda se plave od pandura.Čekaju znak.
Sisa ovog lika što visi se otkinula što je odvuklo pažnju ovog bosa što je Švarceneger iskoristio time što ga je živo iznabadao, oborio ga na zemlju. Rekao je: "Hasta la vista, baby" i udaro mu nokaut. Dok je armija pandura dotrčavala, naišao je helihopter sa spuštenim merdevinama. Dok je Švarci čistio policajce, ovo dvoje su se penjali. Na kraju se i sam uhvatio za merdavine. Kada su malo odmakli Švarci je pritisnuo dugme na naočarima i time aktivirao atomke postavljene svuda po Marsu i rekao "I'll be back".


Saradnik, muza i čovek sa Zemlje: Škrga

Нема коментара:

Постави коментар