недеља, 2. март 2014.

Kada je jedan sasvim normalan čovek otišao u špansku seriju

Bio jednom jedan čovek. Tad jednom je bilo više ljudi ali ovaj jedan čovek nam je sada bitan. Sasvim normalan čovek, normalnog bračnog statusa, živeo je u kući svojih roditelja jer to tako kod nas biva. Svakog radnog dana, celo popodne, gledale su se španske serije jer su baba i snajka bile domaćice. Naš čovek ih nije pratio, kao ni deda jer oni su muškarci i oni treba da gledaju kaubojske filmove i akcije.
Jedne srede gledala se Marikruz. Baba je otišla da zakuva pasulj, a snajka da smiri decu tako da je naš čovek ostao sam sa televizorom u dnevnoj sobi. Zamislio se nešto pa je gledao kroz njega. Odjednom mu pažnju privuče slika na njemu na kojoj nije bila uplakana služavka na nekom ranču već ružičasti vrtlog koji je usisavao našeg čoveka koji je počeo da paniči, da se hvata za sve živo što postoji, da doziva porodicu u pomoć ali nigde odaziva.
Sledeće  čega se seća jeste da je sedeo na stolici gledavši kroz televizor. I sve je isto kao malo pre. Njegova majka je donela vruće kolače i otišla. Njegova žena se vratila da gleda seriju. Sve je bilo u redu dok mu nisu došle ćerke bliznakinje  i dok ga jedna nije nazvala ocem, a druga dedom. Njegov deda vrativši se iz šetnje prišao je njegovoj ženi i poljubio je u usta. Njegova majka mu je rekla da se zapušila kanalizacija i tražila platu za ovaj mesec. Na telefonu javljaju da se njegova sestra porodila i da je upravo postao ujna. Upravo je saznao da ima sestru. Njen muž je inače silovao iz prevelike strasti njegovu ćerku koja je takođe bila i ćerka njegovog oca iz trećeg braka. Druga majka te njegove ćerke je na porođaju umrla. Klošar kome svakog dana daju bajat leba je inače pravi vlasnik tog imanja. Njgov otac je pokušao da raskine sa njegovom ženom ali mu je ova sipala kiselinu u oči. Onda je došlo vreme da baba popije kesu lekova što mu je dalo prilike da isčupa kablove televizora.
I sve je ponovo bilo u redu, žena mu je bila verna, deca su ga zvala tata, a svo njegovo imanje bilo je vlasništvo banke.
EL FIN

Нема коментара:

Постави коментар