среда, 27. јануар 2016.

Punišići

Bila jednom jedna porodica koja se prezivala, pogodite kako. Oni su bili pogodite šta. I bez obzira na mnogo toga što su imali, njihov život je ipak jako tragičan:
-Kada neko ima to što ima u toj količini u kojoj ima postane besan od svog tog imanja. Kada si besan iz tog razloga, onda voziš besna kola. Punišići nikad nisu bili u prilici da steknu nove prijatelje na auto putu jer im se auto nikad nije kvario.
-Oni ne znaju da odviju šraf jer nikada nisu imali potrebe da znaju to.
-Punišići ne znaju koliko je ukusna tanko namazana pašteta na hleba za doručak i ručak. Večera je i onako nezdrava, dok se za užinu grickaju nokti.
-Nikada nisu doživeli da spavaju sa njih 10 u sobi i ne znaju koliko je to interesantno i smešno.
-Oni svoje račune plaćaju tako što se brinu da ti ne možeš da ih platiš.
-Punišić stariji nikada nikog nije upoznao preko pljuge jer mu nikada nije falio ni upaljač, ni cigara.
-On je bio vrlo loš u krevetu što ga nije sprečavalo da ima više akcije nego ti.
-Punišić stariji nikada nije spoznao pravu ljubav jer kao mlađi nikada nije bio u prilici da bude sa devojkom koja nije sponzoruša.
- On nikada nije bio kulturan i fin prema devojkama jer za to nije imao potrebe. Pronašao je samo jednu za koju je bilo potrebe i to je njegova žena.
-Mama i tata Punišići se u stvari ne vole. Zajedno su zato što je to bilo najbolje za biznis, a i imaju Punišića mlađeg.
-Mama Punišić se nikad ne smeje jer će onda sa 50 godina izgledati ko da ima 50.
-Ona uvek mora da preplati svoju garderobu jer je alergična na sirotinju.
-Ugrožene vrste su upravo ugrožene jer je ona čula da se noćna krema za predeo oko noktiju pravi upravo od kljova ugroženih životinja.
-Punišić mlađi trenira tenis. On ne voli tenis, ali je retko koje dete u prilici da trenira tenis. On mora postati novi Novak Đoković.
-On nije kreativan jer su mu roditelji to priuštili. On se nikada nije spuštao po snegu na džaku za đubre ili igrao fudbal plastičnom flašom.
-Punišić mlađi je debeljuca i nosi naočare jer je njegova igračka sive boje,pravougaonog oblika i puni se na svaka 2 sata. Često izlazi njena bolja verzija i on mora da ima jednu od prvih modela.
-On nema izgrađeni imunitet jer se nikada nije isprljao. Nije imao gde. 
-Nikada nije dobio nižu ocenu od petice bez obzira na znanje jer se učiteljica njemu ulizuje.
-Punišić mlađi je razmažen, netolerantan, sebičan i skoro da nema ni jednu osobinu koju bi morao da ima da nije rođen kao bog.
I ako Punišići imaju baš ono što si ti hteo oduvek da imaš, oni nisu srećni jer ne znaju da se najveće bogatsvo stiče baš onda kada nemaš.

Нема коментара:

Постави коментар